Morjes taas! Sitähän on vierähtänyt yli kuukausi tässä kaikkea puuhaillessa sitten viime postauksen. Aikamoista! Nyt kevät aurinko on jo sulattanut aurinkoa ja kesä on ihan just täällä. Kevään tulo tietää mulle taas pihahommia. Omalla pihalla ja sitten tietysti porukoiden pihalla. Muutamaa frendiä oon myös luvannut auttaa. Yhtä myös sen veneen moottoriremontin kanssa. Mullehan noi moottorin fixaukset on tuttua puuhaa. Moottori kuin moottori. Ei haittaa, meikä fixaa.

pihalta%20keva%CC%88a%CC%88lla%CC%88%202

Uutta nurmikkoa tarvis kylvää niihin kohtiin, joissa se ei oikein ole lähtenyt kasvamaan. Havupuut tarvitsisi suojata kiireenvilkkaa jos toivoo, että ne vihertää vielä kesälläkin.

Mulla on itsellä polyrottinkiset ulkokalusteet, mutta porukoilla on puiset puutarhakalusteet. Ne tarvis hioa ja lakata tai sitten kyllästää puuöljyllä. Onko mitään suosituksia miten toi kannattais hoitaa, jotta kalusteet säilyisivät mahdollisimman hyvinä? Ongelmana on, että niitä ei ole huollettu aiemmin niin hyvin kuin olisi pitänyt niin puu on päässyt vähän kuivumaan. Noh kaipa se siitä vielä vetreytyy kun pääsee mun hellään huomaan.

Mökillä ei sentään vielä tarvitse mennä laituria laittamaan, mutta kohta on senkin aika. Tykkään kyllä keväästä kun ulkohommat lisääntyy ja saa puuhastella kaikenlaista käsityötaitoja vaativaa juttua. Toivotaan vaan, että kelit jatkuis yhtä keväisinä kuin tähänkin saakka! Säätiedotus ainakin näyttää hyvälle!